contact mail

Draagtassenbeleid

Wilt u als ondernemer toch een plastic tas meegeven? Dan vraagt u een vergoeding en zorgt u ervoor dat de tas stevig is zodat de klant uw tas lang gebruikt.

In plaats van een kostenpost kan het verstrekken van een tas een bron van inkomsten gaan worden voor de winkelier. U kunt de klant mee laten betalen voor uw draagtassen, dat biedt de mogelijkheid om wellicht een mooiere of meer luxe draagtas in te zetten waardoor uw tas nog beter opvalt in het straatbeeld. Wanneer u kiest voor een mooie' shopper' zullen uw klanten die graag "her"gebruiken!

Uitzonderingen
De uitzonderingen hebben te maken met hygiëne, voorkomen van voedselverspilling en taxfree shoppen.
Draagtassen die rechtstreeks in contact komen met voedsel (zoals groente, vlees en vis) worden vrijgesteld van deze regeling. De tas moet wel dunner zijn dan 15 my(0.0.15 milimeter wanddikte), hiervoor hebben we twee varianten beschikbaar, in de afmeting 27+6+6x48cm en 27+7+7x50cm. Deze tassen kunnen we ook met uw eigen bedrukking leveren.

Toch de voorkeur om een gratis tas aan te bieden?
Dit kan maar dan wel van duurzaam materiaal zoals gerecycled papier en andere gerecyclede materialen zonder laminaat. Dit zijn bijvoorbeeld papieren draagtassen in diverse uitvoeringen maar zonder luxe afwerking d.m.v. een laminaat. Ook vilt en katoenen draagtassen zonder luxe afwerking d.m.v. laminaat mogen gratis verstrekt worden. Onze account managers informeren u graag over de diverse mogelijkheden. 

Voor alle vragen op het gebied van draagtassen kunt u bij ons terecht via 0118-630002 of mail draagtassen@weststrate.nl.